Uzakdoğu, benzer gibi gözükse de birbirinden farklı kültürleri ve tatları içinde barındıran egzotik coğrafya. Zenginlik, renk ve farklılıklarla dolu. Her zaman çekici ve davetkar ama bir o kadar da gizemli. Uzakdoğu kültürünün en önemli ve de dünya çapında tanınan öğelerinden biri de hiç şüphesiz eşsiz mutfağı ve unutmaz tatları. İşte bu sebeple, CHINABLOOM yüzyıllardır süregelen bu kültür efsanesinden aldığı ilhamla ve çağdaş bir anlayışla ilk şubesi başkent Ankara’da açmış olan, başarı ve kalite odaklı bir yeme-içme oluşumunun adıdır.
Diğer bir deyişle CHINABLOOM; insan ve doğa arasında var olan dengelere saygılı, aynı zamanda da geleneksel değerlere sahip ama yeni nesil bir gastronomi deneyimidir aslında.
Daha sağlıklı yeme-içme ihtiyacının giderek arttığı günümüzde gerek kullanılan malzemeler gerekse pişirme teknikleri ile her zevke uygun alternatifler üretmek ve bunu da yepyeni bir restoran konsepti çatısı altında hayata geçirmek amacıyla yola çıkan Suat Kantarcıoğlu ve Mutlu Köktürk’ün ortak projesidir CHINABLOOM.
Aldıkları akademik eğitim sonrası atıldıkları profesyonel yaşamda uzun yıllardır, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde önceleri çıraklığını ve daha sonrasında da ustalığını yaptıkları yiyecek-içecek ve ağırlama sektörlerinde artık sayılı uzmanlardan olan bu iki girişimcinin ortaklaşa oluşturdukları, üstün nitelikli ve rafine bir marka ve de kaliteli bir yeme-içme konseptidir CHINABLOOM.
Alışılmış Uzakdoğu konseptlerinin aksine yeme-içme aktivitesini herkes için daha dinamik ve daha keyifli bir hale getirerek markalaşmak ve sürdürülebilir bir başarı hikayesi yaratarak bir zincir haline gelip hem Türkiye’de hem de yurtdışında hizmet vermeyi hedefleyen iddialı ama bir o kadar da prensipli bir markadır CHINABLOOM.